Medlem

Bli medlem i

Helsingborgs Trädgårdsförening


Så här blir du medlem

Medlemsavgiften är 150 kr/person/år.

 

Betala in medlemsavgiften till plusgiro 32 11 20-8.

Du kan också betala via swish till nummer 1233644721.

Fyll i dina kontaktuppgifter i meddelandefältet. Får du inte plats med alla uppgifter i meddelandefältet skickar du ett mail till hbgtradgard@gmail.com, ange ”ny medlem” samt dina fullständiga kontaktuppgifter.

Med tanke på det dyra brevportot ser vi gärna att man hämtar sitt medlemskort vid något av våra föredrag i början av året. Är det inte hämtat senast vid föredraget i mars, skickas det hem.

 

OBS! Vi skickar ut påminnelser om kommande aktiviteter men också viktig information om sena ändringar eller tillägg i programmet via e-post. Vill du ha denna information ber vi dig också meddela din e-postadress på hbgtradgard@gmail.com.


De uppgifter du lämnar till vårt medlemsregister lämnas endast ut till valberedningen. Uppgifter som lämnas är namn, adress, telefonnummer och e-postadress.  Valberedningen får inte använda uppgifterna för annat ändamål än för att fullgöra sitt uppdrag.Länksamling

Dela med dig av dina favoriter bland länkar till plantskolor, odlingsråd, försäljningsplatser eller annat trädgårdsnyttigt. Skicka till info@hbgtradgard.se, så publicerar vi dina tips här.